keskiviikko 30. lokakuuta 2013

311013

SUSHIA JA SIRKUSTA


huivi/Zara

Mitäs olisikaan kaupungilla käynti ilman sushia! Siihen ei vain kyllästy ihan sama kuinka paljon sitä naamaan tunkee. Ja mitä olisikaan sushi ilman parasta kaveria! Jotenkin tuntuu, että aina kun olen Annan kanssa jossakin ja päädytään syömään, se syömispaikka on aina sushiravintola. Vaikka Hanko Sushi on sinänsä meille jo ihan tuttu paikka (yleensä sinne mennään sushille) niin tuon kyseisen ravintolan paikka oli uusi. Nimittäin Forumin yläkerta. Se kun on uudistunut ja kaunistunut niin siellä oli myös hyvinkin viihtyisä syödä. Ruokapaikkojen ollessa alakerrassa oli koko ajan kiireisiä ihmisiä menossa ohitse ja tuijottamassa kun tungit esimerkiksi pihviä suuhusi, nyt ei enää sitä ongelmaa ole, jos joku katsoo sinua laittaessasi suuhusi sushia todennäköisesti tuijottajasi tunkee suuhunsa myös ruokaa. Kannattaa siis kokeilla Food Court Forum!

Kaisaniemi





En tiedä minne teidän virkistysrahat menevät, mutta meidän menivät juuri oikeaan paikkaan! En ole ikinä käynyt sirkuksessa allergioideni takia ja nyt kun sitten sinne uskaltauduin niin ei minulle mitään oireita siellä tullutkaan. 
Mutta olipa hieno sirkus! Nauroin ja häkellyin kaikelle siellä. Ihme, että suomalaisetkin osaavat temppuja, ja taiteilijat saivat kaiken näyttämään niin helpolta. Toisaalta tyydyn ehkä vain suosiolla "älä kokeile tätä kotona" -fraasiin. Ilta oli siis todellakin juuri sellainen kun toivoinkin! Hyvässä seurassa ja popcornia syödessä ilta meni mukavissa tunnelmissa. Onneksi olen töissä paikassa missä on mahdollisuus järjestää virkistyspäiviä. Kiitos TallinkSilja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti