maanantai 14. lokakuuta 2013

14/10/13

Tässä tulee nyt vähän viikonlopun tekemisiä. Viikonloppu sisälsi paljon muutakin kuten esimerkiksi Ruotsin matkan ja paljon shoppailua! Siitä tulee sitten varmasti postausta myöhemmin. Matkan takia postaukset ovatkin olleet vähän vähissä. Mutta tosiaan tässä vähän mun puuhia...



Perjantaina suunta oli kohti messuja. En oo vähään aikaan messuilla käynyt joten oli kiva siellä piipahtaa parin kaverin kanssa. Kuvia ei paljoa ole koska aika meni enemmänkin juostessa minulla kun oli aika tiukilla siellä. Ainoa pettymys oli ettei siellä jaettu paljoa ilmaistavaraa. Se kun on aina ollut hauskinta noissa että pääsee vähän kokeilemaan uutta :) tällä kertaa ylimääräistä kokeiltavaa ei oikein tullut. 



Heräsinpä siis lauantai aamuna Hulluille päiville jumboon. Sieltä tosin ei kyllä jäänyt mitään käteen vaikka tarkoitus olikin lähteä metsästämään tätä Hilfigerin paitaa. Valitettavasti paidan muoto ei kuitenkaan ollut mieluinen joten en turhaan halunnut ostaa tätä. Vaikka aamulla joutuikin heräämään turhaan niin ei kyllä kaduttanut yhtään. Pitihän ne hullutkin käydä katsomassa taas. Fiksuna ihmisenä kävin kyllä Jumbossa etten edes keskustaan lähtenyt seikkailemaan. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti