lauantai 5. lokakuuta 2013

5/10/13


SYKSYN MUST, MUST, MUST!

Kesän vaihtuessa syksyyn vaihtuu myös luonnollisesti vaatteet. Onneksi varastosta löytyy aina vanhoja jo melkein unohdettuja rakkaita takkeja ja kenkiä. Tosin minun tapauksessani ostan yleensä syyskokoelmaani parit lisäkengät sekä ehkäpä jopa takin. 
Tämän syksyn ehdottomat suosikit ovatkin jo löytyneet näin aluksi!


Nämä kengät ovat olleet ehdottomat nilkkuri suosikkini! Tosin käytän aika paljon myös syksyllä kenkiä missä ei ole korkoa, valitettavasti niistä minulla ei ole (ainakaan vielä) kuvaa. Nämä kaunokaiset löysin Zarasta ja vieläpä todella halvalla. Maksoin vain 40 euroa!! 


Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt viehätyksen näihin isoihin kelloihin tai no kelloihin ylipäätänsä. Ensimmäinen iso kelloni oli tietenkin Michael Kors ja olin varma että toinenkin tulisi olemaan mutta heti kun näin tämän kellon en voinut vastustaa! Larsson&Jenkinsin kello on erikoinen, mutta kuitenkin jotenkin todella yksinkertainen. Ja eipä ole tullut Helsingissä ainakaan vielä toista samanlaista vastaan. Rakastan kellossa tuota mustaa taustaa! 


Ja mitä olisikaan syksy ilman villakangastakkia. Mulla on itseasiassa jo vähän pidempi villakangastakki mutta halusin todella paljon sellaisen lyhyemmän mitä voisi sitten pitää auki välillä. Mistäs muualtakaan kun Zarasta sitten löytyi tämä. Päivääkään en ole ostostani katunut (onneksi!). 

Tässä olivat syksyn tämän hetkiset suosikkini! Totta kai käytän muitakin takkeja ja kenkiä syksyllä mutta nämä ovat tuoneet vanhaan vaate/kenkä kokoelmaani jotakin uutta ja syksyn kylmyydestä huolimatta ne tuovat aurinkoa päiviini. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti