maanantai 14. lokakuuta 2013

151013

HEJA SVERIGE !

Oli kyllä niin ihanaa päästä pitkästä aikaa taas Tukholman risteilylle. Siellä kyllä käyn aika usein, ehkäpä kolme kertaa vuodessa, mutta aina se kaupunki ja laiva ovat yhtä ihania. Laivalla ehkä se ruoka on kuitenkin tärkein! Se että pääsee rauhassa syömään ja nauttimaan. Tälläkään kerralla Buffet ei pettäny eikä myöskään pihvi ravintola El Capitan. Nyt on taas syöty niin paljon, että ihan hyvä että se Kannelmäen kauppakeskus Kaaren kuntosali aukee ja pääsen sinne kuntoilemaan. 



Tuli taas todistettua ihme. En nimittäin ole koskaan nähnyt, että johonkin vaatekauppaan jonotetaan ulkona ja tosiaan tuo kauppa oli ollut jo tunnin auki eli tosiaan "porttivahti" päästi jonkin verran sisään ihmisiä kerralla. Mikäs muukaan kauppa se olisi kuin Hollister Co. En ollut odottanut sinne noin paljon ihmisiä, mutta hyvä juttu oli se että päästiin sinne alennusmyyntien aikaan. Säästy aivan hirveästi rahaa siis tuossakin. Sieltä kun oli pakko ne must must must verkkarit ostaa ;)


Ja pakollinen vastapuristettu appelsiinimehu. Myöhemmin saatte postausta ostamistani jutuista. Sen matkan jälkeen tilille kun ei oikein jäänyt rahaa :D 

1 kommentti: