keskiviikko 23. lokakuuta 2013

231013

Viime viikon torstaina lähelleni Kannelmäkeen avattiin kauppakeskus Kaari. Olin heti siellä torstaina ja herran jestas siellä oli väkeä ! En ois ikinä uskonu et niin paljon väkeä tulee sinne. Mainostus oli selvästi toiminut ;) valitettavasti tosta hullusta huoneesta mulla ei ole kuvia mutta parista jo lempipaikaksi tulleista paikoista on. Olikohan tuo edes suomea :DD ..?

Kolmanteen kerrokseen avattiin kauneushoitola, ja pakko sanoa että se on aivan ihana ! Palvelu oli hyvää ja siellä puhuttiin hyvää suomea ja kysyttiin koko ajan hyvinvoinnista. Eikä koko "operaatio"kirvellyt silmiä yhtään.   
Ripsistä tuli ihanat ja oma harjasin annettiin mukaan myös. 
Yleensä jo ensimmäisen yön jälkeen sänky on täynnä irronneita ripsiä mutta kolmen yön jälkeen en ole löytänyt yhtäkään ripseä sängystä tai nähnyt yhtään irronnutta ripseä missään.  
Jos siis on ripsiä vailla niin todellakin kannattaa käydä tuolla !



Toinen lempipaikkani on uusi ravintola mistä en ole ikinä kuullut. Spaghetteria sijaitsee Kaaressa toisessa kerroksessa ja hinta on mielestäni hyvin halpa verrattuna joihinkin muihin ravintoloihin. Maksoin kymmenen euroa tosta ihanasta annoksesta. Kyseessä siis lempparini pasta carbonara. Olenkin jo käynyt siellä pari kertaa syömässä ;) Kaaresta löytyy muitakin kokeiltavia ja kiinnostavia ravintoloita joten sinne siis vaan ! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti