tiistai 31. joulukuuta 2013

301213

 Eilen päätimme lähteä kaverini kanssa ihan extempore matkalle hakemaan Tallinnasta vähän juotavaa uudeksi vuodeksi. Varasimme perjantaina matkan ja lähtö oli sunnuntaina. Tallinnassa käyminen on meille vähän kuin vaikka Tampereella tai Porissa käyminen. Kaksi tuntia kestää matka ja keskusta on tuttu. Tallinnassa nimittäin tulee työpaikan ansiosta käytyä aika usein. 


En ollut ikinä käynyt Tallinnan Vapianossa ja Helsinginkin Vapianoon tutustuin vasta hetki sitten joten tuo ruoka paikka sopi loistavasti minulle ! Ihmisiä oli todella paljon ja jouduttiinkin jakamaan pöytä muiden ihmisten kanssa. Suuri yllätys oli että ruokien hinnat olivat PUOLET siitä mitä Suomessa niistä pyydetään. Todettiinkin että tämä on paikka minne on pakko tulla tulevaisuudessakin syömään. 




Syömisen jälkeen olikin sitten pakko kiirehtiä Bershkaan ja Stradivariukseen. Ne nimittäin menivät molemmat sunnuntaisin kuudelta kiinni eli meillä oli siis tunti aikaa kiertää. Kummastakaan kaupasta kuvia ei ole koska kiire oli kova ja hiki valui. Todettiinkin että shoppailu "talvella" on täyttä tuskaa ! Sitten suuntasimme kiireessä super Alkoon (meni kiinni klo. 19) ja sitten Rimi ruokakauppaan hakemaan pikkuveljelle sipsiä. Lopuksi pääsimme rauhassa istumaan Wayne's Coffeehen missä join aivan kamalaa kaakaota ! Wifin ansiosta pääsimme vähän kattelemaan päivityksiä puhelimella ja totesimme olevan aika riippuvaisia netistä. 


Matka meni meidän mielestä ihan loistavasti ja lähdinkin Tallinnasta uuden takin ja kenkien kanssa mitkä varmasti näkyy täällä joku päivä. Laivassa sitten söimme vielä illallisen ja kävimme auttamassa sattumalta miestä ostamaan tyttärelleen hajuvesiä. Tosin Jessican Bacardin pullon hajun mies tunnisti ;) vastassa kun tultiin oli muutama tuttu järjestyksenvalvoja ja työkaveri hakemassa ostamaani shampanja pulloa tälle. Ihanaa seuraa ja ihana kaupunki ! Varmasti menemme uudestaan !!  








1 kommentti: