tiistai 10. joulukuuta 2013

101213

GETTING MY FIRST TATTOO!


Tänne siis eksyttiin Annan kanssa tänään, tai no ei eksytty. Tätä on jo suunniteltu todella kauan mutta viimein sain jotakin aikaseksi! Ja pakko kyllä myöntää, että jännitin aivan jumalattomasti. Mulla kun ei ollut mitään hajua miltä koko juttu tuntuisi. Menin Kannelmäessä sijaitsevaan Made by Jasmin'sin tatuointiliikkeeseen (linkki sivuille tässä: http://jasminlauren.blogspot.fi/). Jollakin toisella olisi voinut olla ennakkoluuloja paikasta sijaintinsa takia, mutta ei minulla. Poikaystäväni oli nimittäin perheineen jo ennen käynyt siellä ja kehunut paikkaa yli kaiken. Ja paikka vakuutti todella siis TODELLA vaativan kaverinikin. Paikka ei siis ollu se mikä jäi mieleen vaan todellakin se tatuoija. On ihanaa päästä paikkaan minne tuntee itsensä tervetulleeksi! 

So this is the place that we got lost with Anna. Well we didn't get lost because I have been planning this for ages but finally I made it! And I have to admit I was so nervous. I had no idea how the whole tattooing would feel. I went to this place in Kannelmäki Helsinki named Made by Jasmin's. I was sure this place would be awesome because my boyfriend with his family got tattooed in this place also. This place made even my friend Anna very VERY convinced and that's pretty hard ;) It wasn't the place that stayed in my mind, it was the tattoo artist. It was amazing to be welcomed! 


Hyväksymispapereita täytellessä. Hyvä olo tuli, kun tatuoija uskoi minun olevan yli 18-vuotias ilman, että tarvitsi näyttää henkkareita ;) harvinaisia hetkiä tällaiset! Allekirjotusta alle ja suunnittelemaan ikuista tatuointia. 

Filling up the papers. I was glad that the tattoo artist believed me to be over 18 years old without me showing her my ids. These things don't happen that often ;) Signing up and moving on to plan my forever tattoo. 




Onneksi Chai-latte hieman rauhoitti oloa. 

Getting relaxed with some Chai tea.




Ja niin se siis todella alkoi. Tästä minun ilmeestäni voi jo nähdä ettei minulla ole mitään hajua mitä tulee tapahtumaan tai miltä mikään tulee tuntumaan. 

And the it all started. As you can see from my face I had no idea what would happen and how would it feel. 


Mielenkiintoisimpia kokemuksia elämäni aikana! Niin kun sanoin jo tuolla liikkeessä, että koko juttu tuntui siltä että rokotettaisiin koko ajan. Ei siis mitään sietämätöntä kipua. Kipua kyllä, mutta ei mitään mistä ei selviäisi. Höpö höpö, ei se ollut niin paha :)

The most interesting things in my life! As I said in the shop, it felt like I was getting vaccinated all the time. I wasn't in pain. It was pain but nothing that I couldn't handle. Nonsense, it wasn't actually that bad :) 


Tässä on siis lopputulos. Aivan upea! Olen niin tyytyväinen. Tuntuu, että kaikki siinä onnistui ja myös se on sellaisessa paikassa mitä en nää koko ajan joten en kyllästy siihen. Ja miten tohon voisin edes kyllästyä! Nyt siis alkoi hoitokausi. Pitää olla todella tarkka kaikesta. Jännitinkin tilannetta varmaan niin paljon että lihakset tosta yläselän alueelta ovat aivan jumissa ja varsinkin tosta tatuoinnin alta lihakset on aika jumissa. Normaalia eikös? ;) Päivä kerrallaan siis eteenpäin ja varmasti päivittelen teitä tässä tatuointi asiassa. 
Terveisin tyytyväinen asiakas !

So this is it! It's fabulous! I'm so happy. It feels like it was a huge success and it is somewhere I can't see everyday. So now I just have to take care of it. I have to be very specific with everything. I was so excited and nervous about the whole thing so my muscles are so sore. Sore under the tattoo also. It's normal, right? ;) 
From a happy customer!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti