sunnuntai 1. joulukuuta 2013

011213

HOW MY HAIR DAYS GO...?

Elikkäs ajattelin tänne pistää pienissä osissa päivittäin käyttämäni tuotteet. Ajattelin otsikostakin päätellen aloittaa hiuksista. Ne kun ovat tärkeä osa aika varmasti jokaisen naisen elämää. Mun tapauksessa tärkeämpi voisi ehkäpä olla naama, minulla kun on aina niin kuiva iho (varsinkin talvisin), joten minun pitää pitää hyvää huolta siitä. 

So I thought that I would put here my daily essentials. First I start with my hair. As they are a very important part of woman's life. In my case more important could be face, I have always so dry skin (especially in winter) so I have to take good care of it.


Tässä on mun useimmiten käytetyimmät hiustuotteet. 

My most used hair products.


Tästä Moroccanoilin öljystä on tullut kyllä mulle luottotuote ehdottomasti! Pääsin sitä jo joskus Australiassa testaamaan ja silloin tuoksu vei mennessään, nyt hiusten kasvettua pidemmiksi, sen hoitotehokkuus on kyllä helpottanut ja nopeuttanut harjaustani joka kerta suihkun jälkeen. Ainoa huono puoli tässä tuotteessa on sen hinta. Tätä öljyähän ei hirveän halvalla saa... Mutta se kyllä on hintansa väärti!

This Moroccanoil's oil has become to the one and only product to use. I got to know it while I was in Australia and then I fell in love with its smell. Now when my hair has grown its efficiency has blown my mind. It's so much easier to brush my hair after shower. The only bad thing is that this product is pretty expensive but totally worth it though!


Pullosta voi jo lukea mitä varten mä tätä tuotetta käytän. Sillon kun sattuu se kiireinen paha päivä eikä todellakaan ole aikaa käydä suihkussa ja muutenkin hiukset näyttäisi kivemmilta kun niitä ei pesisi (tiedät siis -> paljon tuuheammilta), tämä tuote pelastaa aina! Vähän kun hiukset tuntuvat likaisilta niin tämä tuote pelastaa! Kuivashampoo on muutenkin tullut Suomessa todella suosituksi ja voi kyllä ymmärtää miksi! Takana oleva merkki on myös ihan yhtä hyvää, se vain tulee eri tuoksuissa, joten kannattaa olla varovainen kuinka vahvoja tuoksuja kestää ;)

You can read from the bottle what this product is. When it's a really busy and bad day and you have no time to take a shower this product will save you any time! Dry shampoo has become very successful in Finland which is good. The other dry shampoo in the back is really good too just it becomes in different senses so be careful how strong sense you can handle ;)  


PARAS HIUSLAKKA IKINÄ! Kyllä noi aussit osaavat. Tuoksu ja pito kaikki kohdallaan tässä tapauksessa. Ja minulle käy aina pieni ripaus Australiaa :)

THE BEST HAIRSPRAY EVER! Everything is perfect with this one. And little piece of Australia is always welcome :) 






Shampoo ja hoitoaine mitä en ikinä vaihtaisi mihinkään toiseen. Shampoossa minulle on aina todella tärkeää sen tuoksu, koska hiukset tuoksuvat aina sitten siltä seuraavat päivät kunnes taas pääset pesemään ne. En ole ikinä huomannut, että erilaiset shampoot toisivat minulle erilaiset hiukset tarkoittaen sitä että jostain tietystä shampoosta ne olisivat sileät ja jostain toisesta esim tuuheat. Kaikki on samaa minulle, ainoa mikä siis ratkaisee on tuoksu. Ja tämä Aussien tuotteiden tuoksu tuo kyllä ihanan ja raikkaan olon! Näitäkin tuotteita on erilaisille hiustyypeille riippuu siis tosiaan mitä niistä haluaa käyttää ja ajattelinkin kokeilla jotain toista Aussien shampoota seuraavaksi. Merkistä en kyllä tule luopumaan! Ja hintakaan ei ole paha olisikohan joku 13 euroa pullo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti