torstai 14. marraskuuta 2013

141113



Kipeenä ollessani aika meni näiden kahden kanssa, nimittäin hieman muotia sekä netflixiä. Vihdoin pääsin taas netflixiin kiinni kun löysin uuden ohjelman (tai no uuden ja uuden) Valehtelevat Viettelijät. Jäin kyllä heti koukkuun ja toinen tuotantokausi piti heti ladata netistä. 

While being sick I spent my time with these two, with a little bit of fashion and Netflix. I finally found something interesting again on Netflix - Pretty Little Liars. It's not that new though. I was hooked immediately and I had to download the second season from the internet. 


Vihdoin tervehdyttyäni pääsin käymään kaverini Katrin kanssa Ikeassa. Sinne piti pääosin mennä Katrin pyynnön takia, mutta niinhän siinä taas kävi, että minulta sinne meni enemmän rahaa. Ei ollut yllätys sinänsä. Otin taas mukaani Ikeasta ihanan tuoksuisia kynttilöitä ja alakuvassa olevan lasivaasin vai mikä lie purkki on :D Sainkin tuon kynttolöiden ja lasiesineen yhdistelmän näyttämään ihan kivalta! 



Yöpöydälle löysin pienen tarjottimen. Siihen saan kaikki tärkeät ja irtonaiset esineet yöpöydältäni. Se sopii siihen juuri kivasti. Luulin ostaneeni liian ison lautasen tohon mutta itseasiassa pienempi olisi ollut huonompi vaihtoehto. 


Lopuksi oli vielä pakko löytää Ikeasta valokuvakehykset Katrin ja mun juuri tulleeseen kaverikuvaan. Noi kehykset on aivan ihanat !! Ja mun on ihan pakko saada noita lisää. Sen verran veivät mun sydämen! 

P.s I'm sorry I didn't translate my Ikea shopping things in English but South Park started so I needed to watch that ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti