sunnuntai 10. marraskuuta 2013

101113

OUTFIT 071113

shoes/bianco, jeans&jacket/zara, bag/michaelkors, scarf/cubus




Jouduinpa taas viemään kännykkäni huoltoon. Viime kerralla se sammuili omia aikojaan eikä suostunut käynnistymään vaikka akkua oli vielä jäljellä. Tällä kertaa oli sama juttu ja meninkin Soneran huoltoon sillä asenteella, että nyt tämä korjataan tai muuten... Onneksi ahdinkoni huomattiin ja seuraavana päivänä sainkin ihan uuden puhelimen vanhan viallisen puhelimeni tilalle. Olin tehnyt varmuuskopion mutta minulla oli ongelmia iCloudin kanssa ja vaikka soitin Applen tukeen ongelman ydintä ei löydetty, joten päätin ottaa uuden puhelimeni uutena käyttöön ja täyttää sen uudestaan kaikesta. Vaikka jotenkin on jännää, että uuden puhelimen saa täyttää uudelleen niin menetin muutamia yhteystietoja sekä tehtyjä muistiinpanoja. Nyt esimerkiksi ei ole enää "ostoslistaani" halutuista asioista. 

Annan kanssa siis päätettiin ottaa muutama kuva. Mielenkiintoiselta paikalta kylläkin! Onneksi oli sentään jonkun verran laittauduttu ;)

I had to took my phone back to the store that I bought it from because there was something wrong with it. It turned off sometimes and didn't open up again even though the battery wasn't finished. This time (which was my second time) I decided not to take a broken phone back. And thankfully they understood and I got totally a new phone back! Which was great because I had some problems with iCloud so now I had a chance to start everything all over. Well it wasn't that great because I lost some information that I needed. 

So we decided with Anna to take some photos. Interesting place to takes photos though. Thank good we were sort of dressed up ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti