torstai 7. marraskuuta 2013

071113


Juuri kun sitä ehti sanomaan että ihanaa kun ei ole tullut kipeeksi koko syksynä niin sittenhän se iskee, viimeisenä työpäiväni, juuri ennen kun alkoi 7 päivän vapaat. Olenkin tunnollinen työntekijä... Voi kumpa ei olisi tämä tauti iskenyt ollenkaan, tuntuu niin turhauttavalta vain maata vaikka Sinkkuelämää onkin hyvää seuraa! 
Tukkoisena sitten vietetään nämä vapaat, kuitenkin tämä tauti on edennyt todella nopeasti, yleensä mun flunssa on todella pitkä prosessi ja nyt kaikki tuli kahen päivän sisällä - kurkkukipu, nuha ja yskä. Kaikki kolme nyt samaa aikaa. What a dream! Onneksi kuitenkin jotain on tullut tehtyä, puhelimen viemistä korjaukseen, salashoppailua sekä salakuntoilua. Ihana tietää että kuntosalillani henkilökunta pitää huolta terveydestäni. Nyt siis vain kuntoon ja takaisin puntille, juuri kun iski punttiskuume niin makaan sängyssä puolikuntoisena. 
P.s Lainapuhelimenani toimii tällä hetkellä Annalta lainattu Nokia Lumia. Olen aina halunnut kokeilla sitä, minulla kun on ollut monta vuotta jo iPhone. Ja onneksi pääsin kokeilemaan Lumiaa koska se vain todistaa, että olen niin Apple ja iPhone ihminen kun vain voin olla. Haluan mun vauvan takaisin!!

Just when I said that thankfully I haven't been sick for the whole Fall I become sick, on my last day of work before 7 days off from it. Being sick while not working... It's so frustrating to just lie down even though I'm watching Sex and the city. Good company!
This flu has went down pretty fast, usually it's a big process, maybe five days or a whole week. Now everything has happened in two days - sore throat, flu, coughing. All three at the same time. What a dream! Thank god I have done something. Fixing my phone, secret shopping and secret training. It's good to know that the gym staff cares about my healthy! 
P.s My borrowed phone from Anna is Nokia Lumia. Which is good because I have always wanted to try it. All of this just proves that I'm an Apple and an iPhone person. I want my baby back!

1 kommentti:

  1. Moooii, haastoin sut mun blogissa ; ) http://bellanan.blogspot.fi/

    VastaaPoista