keskiviikko 6. marraskuuta 2013

061113

KIRPPISTELTÄVÄÄ..

Nyt on taas se aika vuodesta kun pitää siivota vaatekaapit ja pistää kaikki ylimääräinen myyntiin. Äiti lähtee kirppikselle tossa jossain vaiheessa marraskuuta mutta sitä ennen ajattelin laittaa tänne muutaman vaatteen, mitkä ovat ihan hyvässä kunnossa ja kelpo myyntitavaraa! Kuvat ovat sitten älyttömän huonoja koska ne kiireessä otin nopeasti :D 


Musta playsuit, melkein käyttämätön ja vaikka toisessa kuvassa näyttää harmaalta on se täysin musta. Koko on S ja se on todella kesäinen ja kiva päällä! Pyytäisin siitä 4 euroa. 


Vaaleanpunaiset vapaa-ajan housut. Suht koht ohuet ja todella mukavat ja chillit päällä. Kuva vääristää hieman väriä, oikea väri on tuosta hieman pinkimpi. Koko on S. Pyytäisin näistä 3 euroa.

Nämä shortsit ovat täysin mustat ja ne ovat korkeavyötäröiset. Carlingsin shortsit kokoa XS. Kuva taas vääristää, eivät ole harmaat! Näistä pyytäisin 3-4 euroa. 


Monkin normaali paita, ainoa erikoinen puoli tässä on, että hihat eivät ole niin tiukat eli tuo hieman erillaisuutta. Koko S ja pyytäisin tästä 2 euroa. 


Kirkkaanvihreä huppari Ginasta. Aivan mielettömän pehmeä huppari kokoa S. Pyytäisin tästä 4 euroa. Käytetty noin pari kertaa. 

Jos siis olet kiinnostunut niin laita kommenttia tulemaan tai sitten sähköpostia osoitteeseen heidi.hemmer@hotmail.com. Auta siis pääsemään näistä vanhoista vaatteista eroon! 
Tack!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti