torstai 29. toukokuuta 2014

First summer outfit



Päästiin Annan kanssa ottamaan mun ensimmäiset asukuvat lähellä Olympiaterminaalia. Ihana muistella näitä kesäpäiviä kun nyt on näin kylmää ja koleaa. Vaikea uskoa että pari päivää sitten oli +32 astetta. Noh eiköhän suomalainen ole tottunut tällaiseen sään vaihteluun




Pikku kävelyreissun jälkeen päädyttiin taas vähän kiertelemään kauppoihin. Yllätykseksi mitään ei jäänyt käteen vaikka kuitenkin jäin ihastelemaan Zaran keltaista takkia (mitä myös Anna himoitsi ;)), uskaltaisiko sitä ostaa samaa takkia? Näyttäisikö se hassulta jos molemmilla oisi päällä vai osottaisiko se vain sitä kuinka samanlaisia ja hyviä kavereita ollaan? Taaskin mun ihanana valokuvaajana toimi Anna. Täydellistä kun joku tietää miten toimia kameran takana! Kun katsoo tuota selässä olevaa tatuointia rupeaa himoitsemaan jo uutta, en todellakaan tiedä miten jaksan odottaa syksyyn sen saamista! 


Jo hieman vanhempi Longchamp oli noina parina kuumana päivänä kovassa käytössä. Tuo pieni laukku on oikea tilaihme! Siellä sisällä oli kalenteri, suurehko lompakko ja kaikki muu tarvittava. Ja silti jäi vielä tilaa. Ajattelin jo että pitäisikö toinen hankkia mutta ehkei se ole tämän hetken asia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti