keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Long time no see

Olen viimeksi kirjoittanut tänne maaliskuun 11 päivä. Mitä tuossa välissä on oikein tapahtunut kun mulla ei ole ollut aikaa tänne kirjoitella. Pakko sanoa etten oikeastaan itekkään sitä tiedä... Aika menee liian nopeasti ja nämä kuukaudet ovat pitäneet sisällään niin paljon. On ollut ylämäkiä mutta valitettavasti alamäiltäkään ei ole pystynyt välttymään. Onneksi tukena on ollut aina ymmärtäväiset ja luotettavat kaverit, jotka eivät tuomitse vaikka mistä asiasta olisi kyse. 

Miten näin pitkän aikavälin jälkeen pystyy enää kirjoittamaan ja mistä sitä edes alottaisi. Maaliskuussa olen ottanut kamerallani viimeiset kuvat ja päätin aloittaa niistä ennen kun saan taas kameran täyteen kaikkia kuvia! 



Ostin nämä kuoret silloin joskus Stockalta ja olen niistä myös ottanut kuvat, joten kuoret esiintyvät blogissa ensimmäisenä taukoni jälkeen :) Rakastuin noihin kuoriin heti ensisilmäyksellä mutta en olisi uskonnut, että niitä on niin vaikea ottaa irti puhelimesta.. Jouduin veitsen ja kynsien kanssa räpeltämään niin kauan!! Sen jälkeen en ole kuoria laittanut puhelimeen, koska kyllästyn niin nopeasti kaikkeen joten pakko aina vaihella ja vaiva on niiiin suuri noissa kuorissa.. Ehkäpä joku päivä sitten taas ;)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti