sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

6/4/2013

NEW THINGS I BOUGHT

bag/seppälä

bras/h&m

En yleensä laita kuvia uusista rintsikoista, mitä ostan, mutta olin niin rakastunut näihin, että oli pakko laittaa. Onneksi ei sentään tarvinnut omia rahojani näihin laittaa, vaan äiti "auttoi" maksamaan ;) Nyt tuli ostettua kerralla niin paljon ettei tarvitse vähään aikaan lähteä rintsikka ostoksille ja ihan hyvä vain. Se kun ei ole lempipuuhaani. 
Laukku löytyi ihan vahingossa Seppälästä, kun olin siellä ostamassa tekoripsejä. Minun oli pakko ottaa se matkaan mukaan, koska se on klassisen tyylikäs eikä maksanutkaan kuin 15 euroa!!! Todella halpa laukuksi. Sisälle mahtuu hyvin tavaraa, mikä on tärkeää minulle, koska kannan todella paljon tavaraa mukanani koko ajan.

I don't usually put pictures here of my bras but when I found these I couldn't resist showing you them. I absolutely love them! Thank god I didn't have to spend my money on these because my mom bought them for me. This time I bought many pairs of bras so I don't have to buy new ones for a long time. And that's good because I don't like buying them.
Bag was found from this Finnish shop called Seppälä when I was buying eyelashes. I had to take it with me because it was beautiful and it cost only 15 euros, which is not much. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti