tiistai 16. huhtikuuta 2013

15/04/2013

OUTFIT 150413 AND NEW SHOES!



shoes&shorts&necklace/h&m, top/primark, bleizer/mango, watch/michael kors,bracelet/nomination

Heti, kun ilmat lämpenivät piti laittaa shortsit jalkaan. En ollut ennen kokeillut mustia sukkahousuja ja shortseja yhdessä, mutta ne näyttivät todella kivoilta. Saan nykyään kaikki hiuksenikin kiinni tuonne taakse, kun ne ovat kasvaneet niin paljon. Voinpa sanoa, että tätä on odotettu! 

As soon as the weather got warmer I had to put some shorts on. I have to admit that black tights and shorts go well together. And since my hair has grown I can put it all back. I have waited this..!


shoes/nike

Myöhemmin päivällä eksyinkin poikaystäväni kanssa Jumboon ostoksille. Tarkoituksena oli ostaa lenkkarit mulle, koska nolona myöntäen en niitä ole omistanut pitkään aikaan. Nappiksilla kun on pärjännyt pitkälle harratuksessani. Nyt kuitenkin löysin aivan ihanat lenkkarit! Halusin löytää Niket ja ne mä myös löysin. Paljoa me ei kyllä siellä kierrelty ja ennen lähtöä käytiin juomassa Stockmannin edessä olevassa kiskassa tuoremehut. Suosittelen! Ihanaa, että sellainen löytyy myös Helsingistä. 

Later I went to this shopping mall near Helsinki. My purpose was to buy some sneakers and so I did. These were my first sneakers for a long time. I wanted to find Nikes and so I did. Thank god! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti