maanantai 24. helmikuuta 2014

240214

Enpä muista milloin on viimeksi loma mennyt näin nopeasti ja aikaa ei ole ollut juuri mihinkään. Loman odotetuin asia oli Tallinna kertaa kaksi. Ensin perheen kanssa ja sitten vähän hullummassa seurassa. Jotenkin Europan risteilystä ei kuvia löydy ellei oteta huomioon kavereiden ottamia selfieitä mukaan ;) tässä kuitenkin kuvia ensimmäisestä rauhallisemmasta reissusta. 






Joka kerta kun suuntana on Tallinna on nämä kaksi kauppaa aivan ehdottomia!Bershkasta ei tosin löytynyt mitään itselle. Stradista vain yksi pusero mikä on minun tapauksessani hyvinkin yllättävää ! Viru keskuksen viereen on nyt saapunut Viron ensimmäinen H&M ja sen vierestä löytyy New Yorker. Ihanaa että kaikki kaupat saapuvat ostoskeskuksista kaupunkiin sataman lähelle. 


Näyttely mitä minun oli pakko päästä kattomaan! Mua muutenkin kiinnostaa ihan sikana koko tää Titanicin historia ja varsinkin kaikki mitä ihmisille tapahtui siellä laivalla. Oli siis todella mielenkiintoista lukea eri ihmisten tarinoita ja oppia paljon uutta. Myös alla oleva kuuluisa portaikko oli rakennettu ja pystyi leikkimään Rosea halutessaan. Valitettavasti virolaisista ei Jackejä (Leonardo DiCaprio) löytynyt. Tuota näyttelyä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa jos on Tallinnassa. Kyseinen näyttely on 31.3 asti Tallinnassa ja siirtyy sen jälkeen Italiaan.





Tosiaan mulla ei ole mitään hyvää kuvaa risteilystä. Anna otti yhden hyvän kuvan risteilyllä ja sekin oli skumpasta :D mikä siis tosiaan oli matkan tarkoitus .. En voi uskoakkaan kuinka ihania ihmisiä meillä on töissä. Yöunet jäivät lyhyiksi eikä asiaa todellakaan auttanut se että samassa sängyssä nukkui neljä henkilöä sekä muutama mustelmakin saatiin aikaseksi. Voisi jopa sanoa että me nuoret katottiin vähän vanhempien perään. Aivan mahtava hiihtoloma siis takana + Suomi sai pronssia lätkässä !!! Ja jos joku haluisi ostaa mulle Tuukka Raskin jopon ois kiva ;)








1 kommentti: