maanantai 10. helmikuuta 2014

100214

Onpa pitkä aika siitä kun viimeksi olen tänne jotakin kirjoitellut. Olin ottanukki tossa jonkun verran kuvia mutta ne sitten hävisivät kamerasta yhtäkkiä (tai siis unohdin laittaa sisään muistikortin xD). Nyt kuitenkin otin jonkun verran kuvia tänne, ne on kyllä aika sekalaisia mutta ne nyt ovat näistä viime päivistä. Toivottavasti pääsen kuvailemaan asukuvia tässä jokunen päivä.


Löysin kännykkääni ihanan uuden taustakuvan ja pyrin sen pitämään tossa taustalla mahdollisimman kauan. Kyllästyn nimittäin tosi nopeasti aina kaikkiin taustakuviini niin saa nähdä kuinka kauan tämä kestää :D iPhone on nyt muutenkin ollut jotenkin todella kovassa käytössä viime viikkoina. Akkukaan ei melkein kestä koko päivääkään...




Päätinpä sitten ostaa uuden kalenterin. Vaikka en kyllä tykkää yhtään tuollaisista pystysuuntaisista kalentereista niin tätä kaunokaista en vain voinut vastustaa. Se on erilainen kuin muilla ja muutenkin todella pieni eli mahtuu hyvin mukaan minne vain. Minusta kun on nyt tullut todella kalenteri riippuvainen, ellen katsoisi päivän tapahtumia siitä. Joten jos se on minulla käytössä paljon niin pakkohan sen on näyttää kauniiltakin ;) 


IvyRevelin alennusmyynneistä löytyi jotakin pientä. Olinkin ihaillut sieltä vaikka mitä mutta päädyin vain yhteen tuotteeseen. Minä kun en tykkää jotenkin tilata vaatteita netistä kun en ikinä ole varma sopivatko ne ja jos eivät sovi niin olen liian laiska palauttamaan niitä.


Mitä olisikaan talvi ollut ilman uusia UGGeja? Musta tuntuu että ilman näitä Australian ihmeitä ei Suomessa pärjäisi talvesta. Jalat pysyvät niin lämpiminä ja karvakin tuntuu mukavalta. Nämä rusettikaunokaiset löysin lasten osastolta, koska UGGien tilanteessa onnekseni saan ne melkein 100 euroa halvemmalla sieltä. 



Voi Hunter Hunter... Minulla ne yhdet mustat tällaiset jo ovat mutta jotenkin kaipasin vielä sellaisia lyhyempiä. Väri oli todella ongelmallinen koska rakastan vaan kaikkia värejä!! Päädyin sitten näihin turkoisiin saappaisiin, ehkäpä osasyynä oli ihan hyvä alennus niissä ;) Toivottavasti (kyllä sanoin toivottavasti) tuo ilma hieman vielä lämpenee ja kelit vetistyy niin pääsen käyttämään näitä. Nyt kun jääkelit ovat valloillaan niin meinasin jo yksi päivä melkein halkaista kalloni nämä uutukaiset jalassa. Ei siis kumisaappaita liukkaalla, lesson learned!

1 kommentti: