tiistai 3. syyskuuta 2013

3/9/13

DAY IN PORVOO!





Meil oli käymäs tossa elokuun lopussa kavereita USA:sta ja päätettiin viedä ne sitten Porvooseen. Se kun on ehkä kaikista kaunein paikka koko Suomesta. Ja olihan se. En siellä tosin ikinä asuisi, mutta on siellä välillä kiva käydä pyörähtämässä. En muistanutkaan kuinka lähellä tuo paikka onkaan. Porvoosta ei ole paljoa kerrottavaa, ei ainakaan mitään mitä kukaan ei jo tietäisi :) 

Jenkkien ollessa täällä vierailulla pääsin näkemään aika paljon Helsinkiä. Tosin pääsin myös näkemään toista elintapaa. Kaverimme kun eivät ole mitään maailman köyhimpiä. Oli hyvin hauskaa ja mielenkiintoista katsoa Stockmannilla, kun syliin nostettiin tosta vaan 500 euron takki, katsomatta edes hintaa. Vähän niinkun mä tekisin H&M:ssä. Tuli sellanen olo, että joku päivä mäkin haluisin olla samassa tilanteessa, nostelemassa takkeja mukaan miettimättä, että miten tulen sitten koko loppukuukauden toimeen.
Siltä pieneltä reissulta minultakin jäi jotain taskuun, tai no itseasiassa se on edelleen Stockalla odottamassa hakemistani, ja uskokaa tai älkää niin minä en maksanut sitä omasta taskustani.. Tulette sen näkemään joku päivä täällä, kunhan saan sen ekaksi kotiin! 
Hyvää syyskuun alkua muuten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti