lauantai 17. elokuuta 2013

17/8/13

LITTLE WALK WITH A FRIEND!


Yhtenä iltana päätettiin kaverin (Annan) kanssa mennä hietsuun kävelemään. Totta kai kuvaaminenkin kuului kuvaan. Todettuamme, että rannalla oli liikaa porukkaa, pelaamassa lentopalloa, päätettiin lähte kävelemään takakautta. Sieltä sitten löytyikin tämä upea kallio mitä vasten otettiin sitten muutamia kuvia.

shoes&blazer/zara, jeans/dr.denim, top/stradivarius, bag/h&m, bracelet&watch/michaelkors, sunglasses/rayban, necklace/tiffany&co.




Välillä piti päästä vähän laittamaan viestiä poikaystävälleni joka on intissä. Siihen keskityinkin jonkun aikaa ja Annalla kun ei mitää muuta tekemistä ollut niin räpsi kuvia minusta tekstailemassa :D Kiitos Anna kärsivällisyydestäsi.



Hietsun takaa löytyi pieni söpö hiekkatie, mitä pitkin kävelimme ja napsimme taas kuvia hetken. En ole varmaan koskaan nähnyt niin paljon lenkkeilijöitä. Rupesi tekemään itsekin mieli juoksennella, mutta kotiin päästyäni se tosi haihtui. Kai nyt tuollaisella maisemalla voi juosta, mutta metsässä se on eri asia. Oli todella kiva tehdä pieni kävelylenkki hyvässä seurassa. Siitä on hyvä jatkaa tulevaa duunirupeamaa. 

1 kommentti: