sunnuntai 11. elokuuta 2013

11/8/13

LONG TIME NO SEE


shoes/bianco, shorts&shirt/zara, necklace/h&m


Pitkästä aikaa kirjottelen tänne taas. Duunia on ollut taas niin paljon ettei oikein ole ehtinyt tekemään mitään. Pari juttua olen tässä ostellut ja niistä tulee postausta myöhemmin. Nämäkin asukuvat ovat jostain heinäkuun keskivaiheilta, joten vanhoja siis nekin. Mutta nyt kun ne olivat viruneet tuolla kamerassa jo pitkään ja kuitenkin otetut niin ajattelin, että kai mä ne voin tänne laittaa. Ensi viikolla alkaa koulu ihmisillä ja on outoa ettei mun tarvii sinne mennä. Duuni siis jatkuu eli lähtöselvittäjänä siellä Länsiterminaalissa työskentelen. Myöhemmin syksyllä sitten haen opiskelupaikkaa, mutta se on sen ajan murhe. 
Kouluvuosi tulee pitämään sisällä itselleni jonkun verran matkustamista ja todella paljon shoppailua, joten stay tuned joka päivä :)

Long time no see. I have been working a lot so I haven't had time to do this blog. I have bought few things and I will post about them later. These outfit photos are really old, took them middle of July, so pretty old. But now when they have been in the camera for a long time I thought I could anyways put them here. Next week starts school in Finland and it's really weird that I don't have to go to school. So I just keep working in the Western terminal. Later in Autumn I might try in to this school, but that's then. 
This school year will include for me little bit traveling and a lot of shopping, so stay tuned for everyday! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti